Απολαυστε ζουμερή χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα. Η παράδοση του ψησίματος ξεκινά από τον Γιώργο Πρίφτη, εμπνευστή της ιστορικής αυτής ταβέρνας και περνά στις νεότερες γενιές. Γαρνίρεται με πατάτες τηγανιτές, οι οποίες κόβονται και τηγανίζονται σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο από εμάς και όχι έτοιμες του εμπορίου.
Απολαυστε ζουμερή χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα. Η παράδοση του ψησίματος ξεκινά από τον Γιώργο Πρίφτη, εμπνευστή της ιστορικής αυτής ταβέρνας και περνά στις νεότερες γενιές. Γαρνίρεται με πατάτες τηγανιτές, οι οποίες κόβονται και τηγανίζονται σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο από εμάς και όχι έτοιμες του εμπορίου.